Sejur Fujairah | Vacanta Fujairah | Oferte Early Booking si Last Minute | ALLTUR.RO
Solicita oferta
cauta Cauta hotel in Fujairah
Share pe Facebook
Filtreaza dupa
Fujairah este singurul emirat pozitionat pe coasta de est, in Golful Oman, toate celelalte emirate fiind localizate de-a lungul Golfului Arab.
Lantul muntos Hajar separa Fujairah de restul tarii si face din acesta singurul emirat predominant muntos. Cu toate acestea, emiratul beneficiaza de plaje exotice, scaldate de soare, si mult mai putin aglomerate decat cele din Dubai, de exemplu.
Transferul din Dubai dureaza mai putin de 2 ore si se face cu usurinta, drumurile fiind in stare excelenta (in 2011 a fost inaugurata o autostrada ce leaga Dubai de Fujairah).
Este emiratul care are cea mai mare cantitate de ploaie, din UAE, datorita expunerii la Oceanul Indian si a lantului muntos ce il inconjoara. Este cald in cea mai mare parte a anului, iar perioada octombrie – martie este considerata cea mai “rece” (in medie 30° si cantitate mai mare de precipitatii). Vara temperaturile medii depasesc 40° si este umiditate mare.
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.