Sejur Kos | Vacanta Litoral Grecia | Oferte cazare Early Booking si Last Minute | ALLTUR.RO
Solicita oferta
cauta Cauta hotel in Kos
Share pe Facebook
Filtreaza dupa
Apreciata de foarte multi ca cea mai frumoasa insula a Greciei, Insula Kos este destinatia ideala pentru o vacanta de vara reusita. Aici vei descoperi plaje superbe, taverne grecesti, stradute înguste si pline de viata, vestigii bine conservate si bineînteles o strada plina de cluburi unde sa petreci pana în zori.
Insula Kos este cunoscuta si sub denumirea de Cos si este a treia ca marime dupa Rodos si Karpathos, cu o lungime de aproximativ 40 de kilometri. Insula se afla foarte aproape de granita cu Turcia.  In privinta popularitatii, Insula Kos rivalizeaza cea mai cunoscuta si vizitata insula a Greciei si anume Insula Rodos. Capitala insulei, in care se afla si portul, poarta denumirea de Kos si se afla în partea de nord-est a insulei.
Se spune ca Insula Kos este insula parintelui medicinei – Hipocrate si ca tot aici s-a nascut Ptolomeu II al Egiptului. Nu e de mirare ca insula este întesata de monumente si vestigii ale vremurilor stravechi. Acestea sunt pline de farmec si foarte bine conservate, facand din Kos o destinatie de vacanta foarte atractiva.
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.