Cazare Litoral Turcia | Vara 2019 | ALLTUR.RO


Cazare Litoral Turcia, sejururi de 7 nopti din 30.06.2019 pentru 2 adulti

Profitati de ofertele speciale. Reduceri in anumite perioade.

Statiuni: Bodrum, Marmaris, Kusadasi, Didim, Fethiye, Antalya (zona)

 

 

 

Decsrierea catorva statiuni de pe litoralul turcesc

Kusadasi
Kusadasi este probabil una dintre cele mai renumite statiuni din Turcia cu deschidere la Marea Egee si una extrem de apreciata de turistii romani. Acest lucru nici nu este de mirare, avand din vedere ca investitiile facute au pus accentul pe dezvoltarea turismului si crearea unui “paradis” pentru cei care aleg sa-si petreaca aici concediul.
In plus, zona statiunii Kusadasi ofera si o serie de obiective turistice, astfel incat vacanta la mare in Turcia sa fie una de neuitat. In interiorul statiunii se pot vizita
zidurile vechi ale orasului, dar si Moscheea Kaleici  Camii. In exterior sunt de asemenea cateva atractii, in apropiere, spre care turistii se pot indrepta, precum: Insula Porumbeilor si numeroasele aqua park-uri care vor asigura si distractia din timpul sejurului.

Bodrum
Bodrum este una dintre statiunile din Turcia perfecta pentru pasionatii de ambarcatiuni maritime. Astfel, daca iti doresti un concediu la mare ceva mai special, poti sa o alegi cu incredere. Portul de aici nu numai ca atrage o multime de curiosi, dar a transformat zona si intr-un centru comercial numai bun pentru cei care se dau in vant dupa cumparaturi.
Avand la baza un oras stravechi, Bodrumul este plin de obiective turistice fascinante, care cu siguranta vor placea tuturor. Castelul Bodrum este probabil unul dintre cele mai cunoscute obiective de aici. In interiorul acestuia se afla si Muzeul de Arheologie Subacvatica Bodrum, in care turistii pot descoperi cele mai importante artefacte al zonei. De asemenea de vizitat este si Mausoleumul din Bodrum, dar si portul in sine.

Antalya
Antalya este o alta statiune renumita, de aceasta data cu deschidere la Marea Mediterana. In plus, este cea mai mare statiune maritima la nivel international, fapt ce ia creat o anumita reputatie in randul celor care se dau in vant dupa concedii la mare. Cu o intindere deosebit de larga, Antalya este genul de destinatie de vacanta din care nu lipseste nimic, fiind un loc perfect atat pentru cei care vor sa se relaxeze, cat si pentru cei care vor sa se distreze.
Pe tot parcursul anului, Antalya gazduieste o serie de evenimente, care atrag si mai multi turisti spre aceasta coasta a Turciei. In plus, numeroasele obiective turistice localizate aici ofera vizitatorilor posibilitatea de a afla mai multe despre cultura si despre istoria tarii. Cele mai importante atractii sunt: Kaleici, Poarta lui Hadrian, Moscheea Iskele, Muzeul Antalya, Muzeul Kaleici, Muzeul Jucariilor si Parcul Karaalioglu.