Oferte Cazare Litoral Croatia | Vara 2019 | ALLTUR.RO

 

Litoral Croatia vara 2019

 

Cazare Litoral Croatia Vara 2019, sejururi incepand cu 30 iunie 2019

 

Statiuni: Split, Dubrovnik, Brac-Bol, Tucepi


CLICK PENTRU OFERTA LITORAL CROATIA

 

Situata pe coasta de est a Marii Adriaticii, Croatia se poate lauda cu minunate bogatii naturale si culturale. Are peste 1200 de insule si promontorii, chiar 8 zone au fost declarate Parc national, si are chiar 11 Parcuri naturale. UNESCO a protejat pe teritoriul Croatiei 7 monumente ca si parte a patrimoniului cultural mondial.

Regiunile Marii Adriatice – Istria, Kvarner si Dalmatia – va impresiona vizitatorii cu experienta pe care Oficiu de promovare turistica Croatia a rezumat-o în sloganul "Mediterana cum a fost odata". O multime de zone care au pastrat multe dintre frumusetile lor originale, care nu sunt afectate de industrializare, vor încânta oricare turist. De asemenea, coasta Marii Adriatice va fermeca cu gastronomia, tipica pentru Mediteran, precum si cu faptul ca în piete se poate gasi o mare cantitate de legume si fructe proaspete. Nenumarate monumente culturale care dateaza din timpuri preistorice, peste ramasitele Romei antice, pâna astazi, sunt o poveste aparte. Mai presus de toate, vacanta de pe frumoasele plaje alaturi de Marea Adriatica cristalina, promite o vacanta de neuitat pentru întreaga familie.

Croatia, tara cu doar ceva mai mult de 4 milioane de locuitori, ofera o multime de oportunitati pentru vacanta. Daca doriti sa explorati natura, cultura din cele mai vechi timpuri, sa va angajati în activitati sportive sau sa va bucurati de marea cristalina si peisajele pitoresti - Croatia este o alegere ideala pentru calatorie.

Croatia este în partea sa mediterana si continentala semnificativ diferita - de la natura si vegetatie, peste influente culturale din nordul si sudul Europei, pâna la delicii culinare, si chiar mentalitatea locuitorilor lor. Deseori veti auzi cum nordisti sunt ceva mai retrasi, pe când sudistii sunt mai lejeri si galagiosi. Pe doar 55 de kilometri patrati, cât are Croatia aproximativ, puteti sa va bucurati de diversitatea experientei pe care o ofera.

Desi Croatia are în partea sa continentala o multime de atractii, partea de coasta este si acum mai populara. Poate deoarece Croatia este pe harta calatoriei cel mai des rezervata pentru vacanta de vara, peisajul de-a lungul coastei se impune ca si o alegere logica.